"Evelina fotograferade oss på vår bröllopsdag.

Hon är så skicklig och har ett öga för detaljer. 
Jag lovar att anlitar ni henne kommer ni inte besvikna,

för hon är inte bara en skicklig fotograf utan har även

en jätte fin personlighet! Bilderna hon tog var helt magiska" 

- Z & M

"Today I’m Marrying My Best Friend"

Ett favorit citat som beskriver en kärlek så enkel och självklar, men samtidigt så himla fin och stark.

.Jag har alltid varit en konstnärssjäl, och mitt mål är verkligen att ge er så magiska bilder från eran stora dag som möjligt.
Jag vill fånga det där fina skira ljuset, de ljuva färgerna och kärleken mellan er. Hela bilden ska andas den er kärlek, och framförallt den där ömheten som man bara visar för varandra.

 

Under åren har jag fotat många olika bröllop, och av erfarenhet så vet jag att man som fotograf även får vara lite allt i allo under dagen. Och jag vill bara säga att ni hittat rätt!

 

Jag är en lugn norrlänning som kan lite om det mesta. Visste ni att jag tex. hjälpt bruden att rädda håruppsättningen på en parkering, eller att jag arbetat som florist och en gång band om hela brudens bukett! Jag är här för er, oavsett om det gäller att hjälpa en vilsen farmor till bordet eller lugna era nerver.

"Vi är så nöjda med att vi valde Evelina som vår bröllopsfotograf. Hon kan verkligen konsten att fånga det vackra i det enkla och en märker att hon verkligen brinner för det hon gör. Av henne får man det lilla extra och alla hennes bilder blir helt magiska. Med hennes gulliga personlighet får hon en dessutom att känna sig avslappnad framför kameran och vi kommer defititivt att anlita henne som fotograf igen."

- E & V

Vad är en provfotografering?

Efter att ni signerat mitt bröllopsavtal och ert datum är bokat så börjar vi med att preliminärboka ett datum för er provfotografering.

Provfotograferingen är ett tillfälle där vi besöker och väljer ut de platser som ni vill fotografera er på under bröllopsdagen.

 

Och om ni vanligtvis känner er obekväma framför kameran så är det här ett perfekt tillfälle att bli fotade och se att det inte är så farligt ändå :)

Jag guidar er genom hela fotograferingen och mitt mål är att allting ska kännas så avslappnat och naturligt som möjligt.

​Jag brukar rekommendera att man piffar sig lite inför detta tillfälle då n
i även  får några utvalda bilder från denna fotografering.

Bra att tänka på inför bröllopsdagen?

 

Beroende på vilket paket du valt så ingår det olika många timmar, dock ska man tänka på att timmarna inte går att dela upp utan ska vara sammanhängande.

Jag önskar även att ni planerar in ca 2h (gärna innan vigseln) till er porträttfotografering. Tänk på att även planera för resetid mellan fotoplatsen och vigselplatsen.

 

Stora bröllopspaketet

- Fotografering 8h

(ex. first look + vigsel + porträtt + middag)
- Provfotografering
- 100st redigerade digitala högupplösta bilder 

 

Mellan bröllopspaketet

- Fotografering 6h

(ex. first look + porträtt+ vigsel + brudskål)
- Provfotografering
- 60st redigerade digitala högupplösta bilder 

Lilla bröllopspaketet

- Fotografering 1,5h (porträtt)
- 15st redigerade digitala högupplösta bilder 

Extra digitala filer

1st 350kr 
5st 1500kr 
10st 2800kr 
20st 5200kr 

Bokningsförfrågan