top of page
Sök
  • Skribentens bildEvelina Englén

Bröllop på Skeppsviks Herrgård

Älskade Skeppsviks Herrgård, kanske Umeås finaste plats för bröllopsfest och utomhusvigsel? Iallafall en stor favorit hos mig :)Utomhusmiljön är otroligt vacker och mysig, vita byggnader, vitt staket, vackra fönster och dörrar, omgiven av stora träd, Sävarån och havet. Som pricken över i:et så finns det övernattningsmöjligheter, både i rum och sjöbod. 44st bäddar, och som boende har man tillgång till bastu och utomhusbadtunnor.


Herrgården har även en vacker vigselplats ute på en udde för dem som vill vigas utomhus, och har man tur så blommar honungsrosorna på vigselbågen. Letar ni efter den perfekta platsen för en utomhusvigsel i Umeå så kan ni ha hittat rätt här :)Lokalen är ljus, har stora fönster som vetter ut mot havet och rymmer ca. 40-80 personer. Personalen tycker jag är proffs, allting från brudskål till varmrätt klaffar och servicen är på topp. Här kan ni som brudpar slappna av och lita på att allting kommer gå enligt plan och i rätt tid. Maten är dessutom fantastiskt god och vackert upplagd.


För de som vill fotografera porträttbilderna i anslutning till vigsel- och festplatsen kan det nästan inte bli bättre. Skeppsvik med närområde bjuder på massor av fina vyer och vrår för vackra porträtt.

Sommaren 2022 så hade jag turen att få fotografera två bröllop på Herrgården med två helt fantastiska par. Två dagar jag föralltid kommer minnas med massor av värme och kärlek.
64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page