top of page
Sök
  • Skribentens bildEvelina Englén

Inspiration till ditt höstbröllop i brända ljuva tonerHöstbröllop, vilken dröm att få frossa i brända ljuva toner, ljuslyktor och årstidens råvaror. Uppe hos oss har det blivit mörkt om kvällarna igen, och man kan med fördel använda sig utav facklor, tomtebloss osv. för att höja mysfaktorn ännu mer.

Jag som alltid tänkt att jag ska gifta mig på sommaren har faktiskt börjat tänka om! Känslan och tonerna i mitt inspirationskollage tilltalar verkligen mig, och jag känner verkligen att ett sensommarbröllop/höstbröllop skulle passa oss.

Alla bilder och lite till hittar ni i min inspirationsmapp på pinterest, klicka här!

Att fota bröllop på hösten är dessutom en dröm! Allting utomhus är så fint, solen går äntligen ner igen och ger så fina solnedgångar. Till och med torkade rallarosor blir drömmigt, som på bilden nedan.

Florist: Brud i Umeå Hår: Centralklippet Spetstopp: Ellen Marie Bridal


Förra hösten var jag med på en workshop som anordnades av Sisters In Law här i Umeå, en helt fantastiskt dag, och en helt fantastiskt vacker brud. Kolla bara!
Tyllkjol: Ellen Marie Bridal Florist: Linné Grankvist, Umeå Modell: Carolina Carlbom Workshop: Sisters In Law55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page