top of page
Sök
  • Skribentens bildEvelina Englén

Så klär du dina barn varmt för vinterfotografering!

Hur ska man egentligen klä sina barn för en vinterfotografering? Den frågan har jag fått så ofta av undrande föräldrar, så här kommer lite tips! :)

❄ VARMT! Frusna barn blir aldrig bra på bild, så prioritera alltid att klä barnen varmt! Klä barnen i flera lager, det brukar gå alldelens utmärkt att ha "finare" kläder över dessa lager sen. Kragen från ex. Fleecetröjan går att vika ner eller dölja med en fin halsduk, ett par grovstickade strumpbyxor döljer fleecebyxor osv. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❄ Det är så fint med stickade tröjor, vantar, mössor och halsdukar. Det passar dessutom årstiden superbra! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❄ Neutrala/klassiska färger blir tidlösa på bild. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❄ Matcha gärna syskon med kläder som passar ihop även om dom inte är exakt likadana. På bilden ser ni både ett syskonpar med samma kläder och ett syskonpar med olika, och båda syskonparen matchar varandra. Det sistnämnda syskonparet har dessutom täckbyxor som underdel, och det funkar hur bra som helst det också! ❄ Detta är ett perfekt tillfälle att använda ärva kläder, mormors kappa, pappas skor, mammas pälsmössa osv.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _____________________ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Behöver du hjälp? Jag hjälper gärna till och kommer med råd om vad som blir fint på bild. Jag har även lite kläder som jag lånar ut till dessa fotograferingar.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page